2021-09-04
原本因為有好多廣告 同KOL介紹想去試下 去到出面真係幾好睇 但入到去冇staff理啦自己問先知要上樓睇下有冇位 佢又冇講樓梯要出去出面先有個門入去 冇service可言之後叫左3個食 2杯野飲重要係叫完野食等左好耐先有啦 都唔緊要之後staff上黎 要問我地落左咩 放左一樣野食之後拎住我地第二個野食逐個逐個問邊個叫既 甘我就話應該係我哋架喎 佢就好似責怪我地甘 話分開左落喎 但我地係一張單甘落既 下左一聲 佢就話甘我唔知喎 我都下呀 嚴重問號❓身為staff點可以甘覆客架之後過多陣佢又上黎話我哋又叫多左個餐咩 我地話冇 佢先話黎錯左 甘黎錯左唔通係我哋錯咩 係佢哋staff自己搞錯喎 但係黑口黑面咁 拎起錯嗰個餐係到唔知等咩 原來係要等我哋人手推開比位佢放野食 全程O左嘴 隔離枱既客人都呆咗仲要全程等咗咁耐 嘢食係勁難食 普通多士同窩夫竟然係硬同凍架 好似好唔新鮮甘 等甘耐以為係新整先會甘 上到黎好失望未食過一間cafe係甘 唔怪之得甘少人食 可能只岩係門唔打卡
去到出面真係幾好睇 但入到去冇staff理啦
之後叫左3個食 2杯野飲