2015-07-28 428 views
我愛人話想試下熱狗,於是去間新店買比佢食。點知一去門口已經好多人等緊,大家都係等熱狗。店員話要等二十分鐘先有,為左食唯有等下,比左錢佢會比左英文字母既卡你,用黎一陣羅食物。見天口熱,叫左熱狗之外,仲叫左杯玫瑰果茶。杯茶係茶包沖成,感覺無咩特別,唔會特別香,飲左之後又唔會好解渴,不過就唔甜既。至於主角熱狗,個包有焗脆,腸仔用司華力腸,外面好似都有烤下,不過食落佢好似比人淥熟多d,完全風味唔同曬,縱使佢加左芝士、蕃茄醬、芥末醬,都係扣分。間鋪無咩其他野食,見到佢岩岩開張,星期一又無開鋪,可能好快做唔住!

熱狗
2015-07-26
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$36 (Tea)
熱狗