2022-07-31 272 views
- 每次見到呢間餐廳,都諗緊究竟係LDK定IDK,IDK就I don’t know啦,咁如果LDK又係咩意思?原來L.D.K.係Living、Dining 同埋Kitchen嘅縮寫,對日本人嚟講就係一個舒適完整的家,係生活中不可或缺嘅一部份🏡呢間係食日式洋食嘅,坐得都幾舒服~🍛Beef stew omelet rice with Japanese gravy 日式肉汁燴牛肉蛋包飯 💰128 燴牛肉超淋又入味!隻蛋賣相唔錯,亦都幾嫩滑;最驚喜係入面唔係白飯底,係蕃茄炒飯😋純粹覺得醬汁多咗啲,食晒成個飯都仲有淨😹🍝Tomato seafood spaghetti 九州風海鮮蕃茄意粉 💰138 本身見到個樣諗住中伏:個汁好似比較稀,自己本身鍾意稠身嘅醬汁多啲⋯不過食落其實又ok喎!佢應該真係用蕃茄(冇落茄膏)去整,清清哋&有胡椒味👍🏼另外海鮮種類多,有蝦、青口、魷魚同埋蜆,係健康之選😌
日式肉汁燴牛肉蛋包飯

🍛Beef stew omelet rice with Japanese gravy 日式肉汁燴牛肉蛋包飯 💰128 [4.5/5]
純粹覺得醬汁多咗啲,食晒成個飯都仲有淨😹
九州風海鮮蕃茄意粉
🍝Tomato seafood spaghetti 九州風海鮮蕃茄意粉 💰138 [4.5/5]
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)
日式肉汁燴牛肉蛋包飯
九州風海鮮蕃茄意粉