2021-08-29 1025 views
今日係尋找老店的味道,呢種門口賣麵包蛋糕蛋撻既傳統茶餐廳買少見少一早就想寫多幾多間,今次比我遇到就入去食個餐順便影下相連店員都要叫我影靚D~聽聞最近佢仲好出名多左好多後生仔去食公仔麵,沙爹牛肉麵呀,你懂的不過我今日就唔係過黎試沙爹牛肉麵既,反而係為左佢隻蛋撻同常餐既味道過黎聽聞佢每日都會定時出爐,蛋撻金黃既蛋漿非常吸引,曲奇皮既蛋撻好好食,蛋漿香甜每一隻都係精品,門外仲有好多款麵包,下次一定試埋其他款式!常餐就係火腿炒蛋奄列,火腿切絲炒蛋,自家出品既餐包,香甜鬆軟切開奄列見到中間仍有蛋汁未煎至全熟夠嫩滑叉燒湯意粉,湯係普通雞湯,叉燒份量都算比得足,意粉吸左雞湯味道唔錯最正都係蛋撻同炒蛋英發茶冰廳觀塘輔仁街16號地下評分7/10平均消費$40
一早就想寫多幾多間,今次比我遇到就入去食個餐順便影下相
每一隻都係精品,門外仲有好多款麵包,下次一定試埋其他款式!
切開奄列見到中間仍有蛋汁未煎至全熟夠嫩滑
最正都係蛋撻同炒蛋