2017-01-19
係吾同媒體都見到佢咁特別,所以我地今日經過去就諗住試下,但間舖比較細所以有室內和室內,但都要等差不多大半小時才可入座,講真坐得吾太舒服比較迫,所以見好多人係食完就即走。我地見到佢有吾同的晚餐選擇,我地今次吾太餓就叫左個晚餐加飲品和小食!~大約差不多$200,價錢和質素只屬普通吾難食,但一次就夠。加$22沙律和小食脆餅三重奏 係蟹籽,煙三文魚,香醋小蕃茄配意大利香草餅…佢寫到咁當然好期待啦,點知黎到嚇親,咁細要比$22,果片餅得2節手指咁闊,一口食晒仲要係冇咩香草味,唯一係煙三文魚味道吾錯。而半價換飲品…份量都大杯味道正常啦,係橙汁一杯而已。小食炒菜都好快黎到…菜和菇份量可以接受啦,味道正常。 吉列豬扒熔岩蛋包飯伴日式咖喱汁 $92黎到見到肥嘟嘟咁震住的蛋出場好期待哦!~切蛋之時好似流心咁流左D蛋漿出黎真的不錯,食落去係香滑好味道,但豬扒應該未必係即炸,所以係豬扒和皮有少少分離而咖喱汁堅一般(濃味但咖喱吾太重咁),所以絕對係為左個蛋而來。
吉列豬扒熔岩蛋包飯伴日式咖喱汁 $92