2020-09-11 825 views
一直都想試下東京人氣甜品店Afternoon Tea TEAROOM嘅香港版,好彩個日人流不多,係無book位的情況,即刻有位,不過我係食晏晝。去到緊係要叫Afternoon Tea Set ,你可以簡3件或4件,價錢分別係$168同$188,我地係叫左3件,再叫多左個明太子意粉$168,餐會有包包,沙律🥗同有杯野飲,因為主要目的係同朋友傾計,所以我地都叫左茶❤️可以慢慢飲❤️意粉ok 不錯,明太子味好重,份量都岩岩好,可以食完之後,先之再上afternoon tea set。甜品我地叫左三件,甜品會以藤籃盛著,襯番餐廳主題田園風味🌼餐廳招牌甜品係士多啤梨🍓系列,我地叫左士多啤梨蛋糕🍰,我本身就好鐘意海棉蛋糕❤️它好鬆較,忌廉又好滑,有士多啤梨果肉,直得推介,反而其他兩個焦糖布甸同抹茶蛋糕係比較下平平無奇🌝
  • Afternoon  tea  set