(Non-member)
2012-06-28 94 views
我老豆上星期五生日,想買個蛋糕同佢慶祝點知出面街買個特別少少既蛋糕,一定超過兩舊水有啲指定款,又規定幾多磅以上,麻鬼煩但都唔係錢既問題,而係啲蛋糕貴得嚟仲要啲款唔係太得跟住有位朋友話我知,佢有個frend喺日本學甜品返嚟宜家開咗間網店,整啲和風蛋糕咁我上佢既網站睇下,確實啲款唔錯,價錢仲好OK咁我就訂咗一個叫" 輝 "一個叫" 黑 "既蛋糕(啲名唔知有咩特別意思)講真,呢間嘢啲蛋糕望落真係細件咗少少,但一家五口食,原來一個蛋糕剛剛好所以我係買多咗,但就變相試多款味囉叫" 輝 "既蛋糕竟然係柚子味,咁大個女第一次食,味道好清新至於" 黑 ",啲朱古力味好濃,一食便知師傳落重料,可能啱啱開業啦,所以先賣咁平我老媽子其實對蛋糕麻麻,但佢都話好食,仲話無好似出面街啲蛋糕咁得個甜字我應承咗潘師傅,若果真係好味的話,就上嚟讚兩句囉宜家試過真係唔錯,值得推介比大家既~~ps,訂咗既蛋糕喺約係地鐵站交收,潘師傅好準時到,呢點值得一讚呀~~
我老豆上星期五生日,想買個蛋糕同佢慶祝
點知出面街買個特別少少既蛋糕,一定超過兩舊水
有啲指定款,又規定幾多磅以上,麻鬼煩
但都唔係錢既問題,而係啲蛋糕貴得嚟仲要啲款唔係太得
跟住有位朋友話我知,佢有個frend喺日本學甜品返嚟
宜家開咗間網店,整啲和風蛋糕
咁我上佢既網站睇下,確實啲款唔錯,價錢仲好OK

所以我係買多咗,但就變相試多款味囉

我應承咗潘師傅,若果真係好味的話,就上嚟讚兩句囉

宜家試過真係唔錯,值得推介比大家既~~

TakeAway
$320 (Other)
Dining Offer
Others