2023-05-09
平時就食得多lifetastic嘅蛋糕喇😆今次就去食下佢嘅堂食lunch先,首先入座,店員好有禮貌,而且座位舒服,第一感覺已經良好🥰然後就同朋友點左個set lunch加兩個小食🤤🔸️泰式冬陰功大蜆意大利粉開頭以為佢係跟湯有啲意粉係入面🤣原來唔係,佢係有少少汁撈埋係啲意粉到,入口有啲啲辣辣地幾開胃🤤而且蜆嘅分量都算多🔹️水牛城雞翼比我平時食嘅水牛城唔算辣,但又唔會好似炸雞咁咁油,醬汁酸甜度適中,食下食下差啲食埋朋友個份🤣🔸️蟹肉忌廉炸薯餅多數蟹肉都會放埋入薯餅入面,而佢就係放左係薯餅上面,肯定冇呃我啦😂而且入口脆卜卜又夠creamy,呢個小食如果下次有朋友仔經開值得一食👍推介🔹️限定期間嘅蘋果蛋糕平時都食開西瓜味蛋糕,今次就揀其他口味先,上層蘋果清甜,中層茶味亦夠出,整體成個蛋糕甜度比較其他清淡一點點,啱哂我口味😜另外仲點左兩杯飲品,檸啡同朱古力咖啡添🤭估唔到除左蛋糕好食之外,原來佢嘅正餐都咁好食架喎,有驚喜呀🤗
然後就同朋友點左個set lunch加兩個小食🤤
🔸️泰式冬陰功大蜆意大利粉