2023-02-24 93 views
時代廣場食通天,一向多嘢食,我哋情有獨鍾韓式料理,見到咁啱有就去試吓。❇️醬油蒜蓉無骨炸雞 👉🏻通常見到Menu有炸雞都唔使講一定點炸雞😂無骨炸雞食呀好方便,口感啖啖肉一流!外層炸到脆卜卜,仲有好香濃嘅蒜香味,加埋外脆內軟粗薯條,滋味滿分!❇️燉牛肋骨蛋包飯👉🏻牛肋骨係至愛!呢度啲牛肋骨煮到好入味,輕輕一咬骨肉分離,勁正!仲有特色蛋包飯,中間切開,滑蛋傾泉而出,又靚又好味!❇️海鮮煎蔥餅👉🏻又係香口嘢,脆卜卜嘅邊,勁多海鮮。❇️紅豆鮮奶👉🏻天氣凍,最好來一杯熱鮮奶,加咗紅豆更香甜!仲有少少玫瑰花瓣點綴,打卡一流!❇️溶化朱古力👉🏻超香濃,就算飲凍飲都keep到濃度👍甜度同濃度啱啱好,一定滿足到朱古力迷!

❇️海鮮煎蔥餅👉🏻又係香口嘢,脆卜卜嘅邊,勁多海鮮。