呢間餐廳嘅知名度相信大家都知幾高,呢間係小編其中一間係沙田諗唔到食乜就會去食嘅餐廳之一,因為佢嘅CP值實在太高,就算等位都要等,並且每次都要支持佢嘅蜜糖雞翼,真係無得輸。呢間分店相對比較細,如果唔係下午茶過後咁嘅時間,基本上都一定要等位,特別係晚市嘅時候。當晚小編同一位友人大約八點鐘嚟到呢間餐廳,大約等左5分鐘就有枱啦, 可能係因為平日啦。唔講咁多,講返啲嘢食先!我哋兩個人total叫咗四樣嘢加每人一杯飲品。*** 凍/熱荔枝茶: $24呢杯係凍既荔枝茶,第一次飲,感覺唔錯,不過好彩小編嗌左佢少甜,因為少甜左之後其實都比較甜!但係佢就有好重嘅荔枝味,清清甜甜,上面仲有三粒附送嘅荔枝果肉添,感覺好似好抵!*** 蜜糖雞翼: $40第一個黎嘅就係小編同友人最愛嘅蜜糖雞翼,相信呢一個都係好多人好鍾意黎食嘅其中一款食物,因為佢真係好好食!首先係佢嘅蜜糖味好重,成隻雞翼甜甜地咁幾好食,加埋佢嘅香烤煮法好好,唔會令到隻雞翼好油膩之餘,食落去隻雞翼保留左佢嘅肉汁喺入邊,真係無得頂。最衰得五隻,如果唔係真係10隻都成落!*** 煙肉芝士薯皮: $42呢個薯皮都好食,不過今次就係唔太清楚點解佢會加左啲沙

*** 凍/熱荔枝茶: $24

*** 蜜糖雞翼: $40

*** 煙肉芝士薯皮: $42

呢個薯皮都好食,不過今次就係唔太清楚點解佢會加左啲沙律醬喺上面,令到成件事有少少怪怪地,因為平時通常都只係得芝士係面頭,所以今次都有堂餐廳反映咗一下。
*** 半千島海鮮批: $48

其實食Pizza並唔係一定係Pizza Hut食嘅專利,好多地方食Pizza其實都好好味,分分鐘仲好味過佢添。而eurogogo嘅Pizza其實亦都唔差,雖然只有一款批嘅厚度比客人揀,但係呢個厚度其實係啱啱好唔太博弈論太好,佢嘅醬汁調教,以至到上面嘅材料款式同數量都做得好好👍🏿
*** 菠菜汁龍利柳闊條麵: $60

呢度其實都有好多pasta比客人揀,不過小編最鍾意嘅就係呢一個闊條麵,因為感覺唔會太heavy,而焗嘅做法又令到闊條麵嘅質感做得好好,加上面頭焗完嘅芝士,配合軟林林嘅龍利柳,連同白汁一齊食成件事真係好perfect 。