2018-07-29 52 views
今日肥雞同屋企人試下呢間函館元祖拉麵 入到去鋪頭細細反而店員係外國人有少少surprise 入到去即刻嗌咗個豬骨蝦味拉麵 再嗌多咗個牛舌同埋 炸雞軟骨 等咗冇幾耐個拉麵上咗嚟 我細妹嗌嗰個係麵豉湯好味拉麵我係豬骨蝦味拉麵 大家一致認為我嗰個豬骨湯蝦味拉麵係籠個麵豉湯蝦味拉麵 至於麵汁肥雞個人覺得一般般只係個湯底就真係好出色 講番個牛舌上檯乾時候碟牛舌係熱辣辣的 唧啲檸檬汁上面好惹味 仲有個炸雞軟骨熱辣辣好香脆好送酒一流 食物質素都唔錯只不過肥雞覺得個舖頭有啲熱 可能真係喺大熱天下食拉麵啦食到有啲出汗 總括而言肥雞都幾滿意呢一餐
2018-07-29
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)