2016-02-15 450 views
又係夜一夜到大圍搵食,呢間好近大圍站,last order時間好似係10點半左右~ 我諗唔係太strict, 因為我臨走見佢準備關但都接埋門口睇緊餐牌的情侶。呢日唔係好餓,純粹陪朋友仔食,佢叫左鰻魚飯,我試左啖,鰻魚好入味,魚質偏爽,作為精髓的鰻魚汁浸透左粒粒大米,唔錯但係令人驚喜的係我的天婦羅蝦&南瓜,表面非常脆又唔會油膩,蝦新鮮彈牙,南瓜軟棉棉,以小店質素黎講非常好食完仲有啲口痕,問呀姐有冇邊款沙律啱二人份,姐姐好誠實,唔會hard sell貴野,叫我地試下芒果蟹子沙律~ 上檯其實擺得好靚,不過我撈左先記得影相。。。芒果比想像中甜,青瓜夠爽脆清新,兩個人食剛剛好~