果日食嘉樂冰室前路過呢間雲呑世家 麥奀記💁‍♀️ 聞到個麵既湯底超香🤤🤤🤤就同男朋友講話呢間餐廳好香好食咁🤤 今日落堂男朋友就同我去食啦🙆‍♂️🙆‍♂️😘 原來舖頭收成11:30pm😨😨 以為自己聽錯😯點知係真係收咁夜😨而家就黎連雲呑麵都24小時了🙉🙉我地叫左個大既雲呑麵 蝦籽蝦球撈麵 烚芥蘭🤗 大既雲呑麵有5粒雲呑 compare大同小雲呑麵 就唔肯定係雲呑數量多左定加左底🙈😂 湯底好香 麵質好爽口 無鹼水味🤔 雲呑入面d蝦都彈牙大大粒既 不過$48貴唔貴就見人見智啦🤔🤔 不過粒雲呑就真係幾好食既😛蝦球撈麵就有4粒蝦🤤 睇到好透亮好新鮮咁!不過我覺得蝦籽唔夠咸🙈🙈撈落唔夠味🙊芥蘭就嫩既 但帶少少苦🙈cp值唔係好高 不過老字號就食雲呑麵好lu下次☺️
我地叫左個大既雲呑麵 蝦籽蝦球撈麵 烚芥蘭🤗
雲呑麵(大)