2017-11-12 27 views
最鐘意就係食海鮮啦!朋友介紹話太子有間食蝦煲既,決定要一試一黎嗌住d小食先,溏心蛋,切開一半上,蛋黃入味,仲有少少流心效果台灣香腸,切到一片片,有兩種味道,香口惹味,好有台灣既風味,係配啤酒既好小食醉雞捲,賣相好精緻,一上菜已經聞到好香嘅酒味,雞卷做到好結實,但咬落去雞肉仲好滑,味道唔會話太濃郁,仲食到好香嘅酒味終於到咗主角出場啦,佢依度蝦煲下都有好多選擇,花多眼亂,我同朋友最後決定叫咗奶油味,每隻蝦都好新鮮大隻,真材實料,奶油醬汁加左好多洋蔥令佢更香,兩個人食一煲啱啱好最後甜品嗌左椰子雪糕同埋菠蘿雪芭,兩樣都好好味,特別係菠蘿好清甜,食多兩個都冇問題!
最鐘意就係食海鮮啦!朋友介紹話太子有間食蝦煲既,決定要一試

• 奶油蝦
  • 椰子雪糕