2019-11-26 143 views
好難得可以出到尖沙咀行街,睇到呢間樂天經典食評唔錯,所以黎試下。我地呢晚6點就來到,因為早來所以餐廳未算多人,經理安排我一家三口坐卡位,坐位和環境都幾舒服。 今日點嘅菜都係就小朋友多,冇特別點海鮮,因為大部分都辣。首先係蒜蓉沙西蘭花$68,炒得夠淋,多蒜,夠香! 泰式炭燒豬頸肉$88, 賣相靚,肉質柔軟不韌。 脆皮蝦醬雞翼$98,一碟8隻雞翼隻隻都肥嘟嘟,雞翼皮超級脆,蝦醬香口入味,小朋友食到唔停口! 滑子菇素炒麵線$88, 好中意呢個炒麵,麵爽口,唔油膩,炒得條條分明,師傅炒得好! 三色桂花班蘭糕$45,雖然飽飽地但好想食甜品,呢個班蘭糕造型好靚,層層分明,更吃得出椰汁、班蘭、桂花各層味道,唔太甜值得一試。 椰子西米露湯丸 $38,椰汁香甜,芝麻湯丸多饀煙韌,如果多些西米更正!整體食物有水準,服務有禮貼心,食物款式選擇多,可以有下次。

今日點嘅菜都係就小朋友多,冇特別點海鮮,因為大部分都辣。

首先係蒜蓉沙西蘭花$68,炒得夠淋,多蒜,夠香!
泰式炭燒豬頸肉$88, 賣相靚,肉質柔軟不韌。

整體食物有水準,服務有禮貼心,食物款式選擇多,可以有下次。
2019-11-09
$190 (Dinner)
Dining Offer
Tasting Event