2020-11-17
常滿百家菜 (荃灣).$158任食火鍋再加點心🧆 我未試過一次過食到兩樣我平日好喜歡嘅野! . ⚜️點心蝦餃燒賣鳳爪⚜️.個人覺得晚市有得食點心已經好正(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 仲要可以打埋邊爐仲正!呢到嘅點心選擇未算超級之多,但你食開嘅都會有,呢到嘅蝦餃值得一提,真係超大粒超足料!入面有成三四隻蝦燒賣又大粒,鳳爪一籠三隻份量細細份任食而言我最喜歡! 唔夠先再叫嘛可以!我仲叫左鹹水角春卷等香口炸物.⚜️任食火鍋🍲⚜️.任食火鍋有蝦,脆骨腩,海蝦等配料選擇,另外出面其實都有得任拎,魚蛋娃娃菜金菇粟米🌽等!邊食點心邊食打邊爐另外除左有汽水🥤任飲,竟然仲有熱維奶飲! ! !(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) .📌 常滿百家菜 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心12樓.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl#foodporn#hkfoodblogger#foodstagram#foodie#荃灣美食#常滿百家菜
⚜️點心蝦餃燒賣鳳爪⚜️
燒賣又大粒,鳳爪一籠三隻份量細細份任食而言我最喜歡! 唔夠先再叫嘛可以! 我仲叫左鹹水角春卷等香口炸物
⚜️任食火鍋🍲⚜️
📌 常滿百家菜 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心12樓
—————————————————————-