2021-07-29 4507 views
ENDLESS SHRIMP®年度優惠活動返嚟啦‼️以 HK$258(小童價為HK$158)就可以無限地開懷大吃大蝦美食~.大蝦款式豐富 都有成8款任揀~仲有招牌車打芝士鬆餅任食‼️(推薦程度由上至下)⭐️<招牌蒜蓉蝦>果然係招牌‼️大蝦爽彈 簡單嘅蒜同牛油已經發揮得好好😚⭐️<意式大蝦濃湯意粉🍝>長管粉入面藏有茄汁仲混入咗粒粒番茄🍅😆蝦同番茄都係不敗組合✌🏿⭐️<夏威夷椰子蝦🍤>以椰絲裹住大蝦炸得香脆 加上椰子醬味道不錯✨<香茅咖哩大蝦>味道似叻沙好惹味😚仲有青口 魚蛋 豆卜等 撈飯一流👍🏿<辣椒大蝦配油炸鬼>感覺個base係番茄加蝦 加啲辣 都可以😀不過油炸鬼就硬咗啲🥲<干邑XO醬煮大蝦配熱飯>干邑嘅味道應該發揮咗😆XO醬同蝦都係想像到味道 係個醬略嫌有啲稠🙈<沙嗲大蝦串>偏鹹但唔太覺得有沙嗲味🙈如果用竹籤串起應該會更有風味~<惹味大蝦捲餅>入面有Jalapeño 煙肉 炒麵 同蝦等等 係刺激味蕾嘅一款 啱晒重口味嘅你😆.另外為鼓勵食客使用政府即將派發總值 HK$5,
大蝦款式豐富 都有成8款任揀~仲有招牌車打芝士鬆餅任食‼️
(推薦程度由上至下)
⭐️<招牌蒜蓉蝦>
味道似叻沙好惹味😚仲有青口 魚蛋 豆卜等 撈飯一流👍🏿
<辣椒大蝦配油炸鬼>
<干邑XO醬煮大蝦配熱飯>
<沙嗲大蝦串>
偏鹹但唔太覺得有沙嗲味🙈如果用竹籤串起應該會更有風味~
<惹味大蝦捲餅>
另外為鼓勵食客使用政府即將派發總值 HK$5,000 的消費券,凡以 Alipay HK 及八達通使用消費券付款的客人,可以優惠價 HK$228(小童價為 HK$128)享用 ENDLESS SHRIMP®任食大蝦😗
Type of Meal
Dinner