2021-08-06 1064 views
今日去食個生日lunch,之前係灣仔食過這間不錯,搬了去銅鑼灣都未試過,就今日去試試。搬了新環境都幾好,坐得闊落舒適,服務也不錯,不過都最後就一肚氣,之後再講。我哋同樣叫了行政套餐,價錢$438,包括有前菜丶蟹肉蒸蛋、麵豉湯丶松葉蟹天婦羅拼盤、毛蟹火鍋、雜菜和烏冬,最後係雪糕或咖啡,三個餐我哋叫了兩個跟毛蟹火煱和一個燒鱈場蟹腳,個人比較喜歡毛蟹火煱,蟹肉比較鮮甜,大家可以看看以下相片,也有其他lunch set選擇。因為有人生日,佢哋很貼心地在雪糕上加上生日牌和爉燭。👍🏼不過講回最後點解食到一肚氣,事情是因為佢哋三點鐘就落場,但book位或之前沒有人告知過我,當時三點前已經過來數次,同我哋講三點收工,未食完就上雪糕,又埋單先,都明白唔緊要,但其中有位服務員的眼光不友善,最後收枱時,不問一聲,未食完都收走,我真係忍唔住,唔明高級餐廳都可以咁趕啲客人走,起碼都比我哋食埋先,最後我哋離開嘅時間都係3點十分左右,遲咗少少都可以咁,真係唔好意思阻住收工🙈,本來食得好地地,最後攪到唔開心。希望餐廳能夠改善一下。總括來講,這間餐廳可以,不過大家預早一些去食,不要阻人收工,服務就會好一些。😣本人就不會
總括來講,這間餐廳可以,不過大家預早一些去食,不要阻人收工,服務就會好一些。😣本人就不會再去了。😔😖
2021-08-04
$500 (Lunch)
Celebration
Birthday