2018-06-26 640 views
今次係我第三次黎,因為我覺得好食 ga 野係要 encore ga, 由於有好友即將離開香港,我地一班旅行好友就約左出黎蠔一蠔,順度 farewell 我地 ga 朋友仔啦。是日都唔例外,餐廳職員都會介紹是日優惠生蠔,但唔知點解次次都係南非同愛爾蘭,哈哈,不過唔緊要。頭盤 一定係生蠔啦,好鮮呀,配上白酒,正 頭盤點至一個呀,仲有我地都鍾意食嘅秋葵 去過西班牙後就開始鍾意食 ham la Lee 個 pizza 好食過我係意大利食個 d, 冇他 ga, HK style, 仲未食得慣意大利 d pizza, 冇乜餡 個 pasta 都唔錯,好多蜆肉呀 至於個 risotto 就好一般啦 但總括來講,我都覺得好食 ga,雖然有時間限制!
蠔呀

頭盤 一定係生蠔啦,好鮮呀,配上白酒,正

冰鎮秋葵

頭盤點至一個呀,仲有我地都鍾意食嘅秋葵

伊比利亞風乾火腿伴哈密瓜

去過西班牙後就開始鍾意食 ham la

南美海鮮pizza

香辣蒜片蜆肉扁意粉

個 pasta 都唔錯,好多蜆肉呀

黑松露野菌意大利飯

至於個 risotto 就好一般啦

但總括來講,我都覺得好食 ga,雖然有時間限制!
蠔呀
冰鎮秋葵