2018-12-31
9/10.有時真係諗邊度有好質數嘅生蠔都唔容易。有一兩間係港島,但係諗下要過海又唔想去。所以就試下新嘢係元朗嘅蠔bar 啦。果然抉擇冇錯,可以講係我試過嘅蠔bar 之中數一數二嘅餐廳。😍😍點解要影餐包?因為由頭到未佢做得好好,麵包味度唔錯,重點係佢暖粒粒,最啱呢d 天氣暖下個胃warm up!呢幾隻係西班牙、愛爾蘭同法國生蠔。見到都流口水🤤非常新鮮同肥美,味度同口感都💯最重要係佢雪得夠凍,能夠更帶出佢嘅新鮮感!由侍應介紹嘅海膽刺身。。。。🤭🤭🤭真係好好食,無言!!!如果你黎要問下有冇啦,因為menu 冇但係超級推薦!海膽刺身係包左黎做兩度菜,呢個龍蝦risotto 配海膽刺身真係好正😍rissotto 味度比較濃,配上清甜嘅海膽真係冇得頂💯最後黎個10oz steak, 牛扒口感好好,唯一係牛味比較小。以上嘅portion 兩人食啱啱好。超級滿足的一餐🤤