2018-08-09 2444 views
朋友生日,一大班人同佢去花月庭食自助餐慶生~花月庭自助餐有兩個時段,亦可以俾貴少少食全時段(好似係七點食到十一點咁上下),用埋openrice coupon ,平均一個人都係五百幾蚊,價錢都合理,食多幾隻蠔都係番度~基本上我就成程都無乜點食熟野,不停去排生蠔~呢度一個人每次可拎兩隻,一個師傅開,一個負責沖水,流程都算快~人龍都係十個八個咁上下~排完仲可以去埋隔離拎刺身。主角生蠔雖然細細隻,不過都幾肥美,同埋都鮮美,就算唔落調美齋啪都好味。大約應該食左兩打至兩打半左右,都算回到本~熟食種類就少d,拎食物的位置都比較少,我諗佢主打都係食蠔。btw,服務算係有水準,清理枱面污糟碟的效率好高,讚👍🏼
朋友生日,一大班人同佢去花月庭食自助餐慶生~

生蠔

大約應該食左兩打至兩打半左右,都算回到本~

熟食種類就少d,拎食物的位置都比較少,我諗佢主打都係食蠔。

btw,服務算係有水準,清理枱面污糟碟的效率好高,讚👍🏼
2018-07-16
$550 (Dinner)
Celebration
Birthday