2022-04-10 1661 views
位於諾士佛臺有間西餐廳, 地點便利, 最吸引之處係生蠔$10/隻 無限量供應, openrice訂座亦有7折優惠是日生蠔來自愛爾蘭, 細細隻有海水味, $10/隻真係好抵食, 我們前後叫了兩打生蠔食. 見隔離枱都叫了三打生蠔香芒牛油果大蝦沙律沙律份量不是太多, 香芒偏酸, 有牛油果大蝦車厘茄 ,配上黑醋 味道都算清新. 如果廚師去埋條蝦腸, 這個沙律就演繹得更好香煎蟹餅蟹餅真是充滿鮮味蟹肉, 不過餅底面煎得不夠香脆, 味道不過不失蠔站至尊薄餅薄餅餅底是現成的, 好彩焗到脆身, 不過配料不是太豐富, 只得芝士, 豬肉腸, 辣肉腸&車厘茄脆炸德國咸豬手配蜜糖芥末籽醬德國豬手上菜時已砌好, 炸到非常脆皮, 肉質嫩口, 不乾身, 味道不是太鹹. 另有薯角. 如多人食這個都是好選擇西班牙海鮮飯海鮮有香煎大蝦, 青口, 蜆, 燴飯個汁充滿海鮮味道

香芒牛油果大蝦沙律

香煎蟹餅

蠔站至尊薄餅

脆炸德國咸豬手配蜜糖芥末籽醬

西班牙海鮮飯
海鮮有香煎大蝦, 青口, 蜆, 燴飯個汁充滿海鮮味道

2022-04-09
Type of Meal