2021-06-22 886 views
感覺比以前退步了如圖內所寫,蠔餅無蠔,我地問果陣侍應話可能師傅漏左蠔,會換俾我。隔左一陣出來同我講師傅話今日d 蠔太細隻,所以睇唔到?!!!?? 所以幫我取消左呢碟。詐諦就呃客人,客人食唔出就當蠔餅賣?如果無人出聲就當有蠔賣,咩鋪頭?客人食得出就幫客人取消果碟就算?我取消當時聽到後面有另一台客order 蠔餅,可惜無人話俾佢地知蠔餅無蠔,因為我夾左一舊係自己碗,好認真地搵過哂,一隻蠔都無才問的!!!呢d 擺明欺騙wor!總括:份量略為偏少,大部分食物味道ok.不過煮法比剛開頭幾間鋪時已遜色了很多。曾經是我的飯堂,睇住佢每況越下其實都有d 可惜。希望佢地睇到會有改善啦。
感覺比以前退步了

詐諦就呃客人,客人食唔出就當蠔餅賣?

呢d 擺明欺騙wor!

總括:份量略為偏少,大部分食物味道ok.
不過煮法比剛開頭幾間鋪時已遜色了很多。
薑蔥炒蟶子
9轉小腸
荷葉包
紅菇滷麵
2021-06-21
$300 (Dinner)
鹽焗l蟶子
荷葉包