2020-10-24
黎呢間西餐就係為左生蠔!!!!!點餐夠$200, 加$10就食到一隻生蠔!!!!每人可叫12隻,唔試點得?法國聖馬天尼生蠔 $10唔好以為$10 隻質素一定差,我夠膽講出去食幾百蚊既自助餐都無呢個質素!我自己都好驚喜!生蠔新鮮大隻,完全唔腥,裙邊爽脆,肉質嫩滑,成日咸香海水味!第一round叫左9隻,最後encore 12隻!!!食盡佢!!!!🧃烤墨西哥香辣雞翼 $68外脆內軟,烤到熱辣辣,令香辣味更昇華,咬開仲好juicy!🧃黑松露野菌意大利飯配法國煎鵝肝 $178黎到又嚇親!鵝肝大大塊,入口即溶,滿口油香,鵝肝控必食!意大利飯都有驚喜,口感偏硬,黑松露好香,唔會一pat pat!網狀果塊係芝士,exactly係芝士條上面塊芝士,正到不得了!如果有得單點小食實order!🧃蕃茄海鮮意大利粉 $188意粉口感偏硬,幾正宗,蕃茄較清淡,唔會搶海鮮鮮味。海鮮有青口、帶子、龍蝦,全部好高質,特別係龍蝦,入口成口都係蝦味,又夠彈牙!
法國聖馬天尼生蠔 $10
🧃烤墨西哥香辣雞翼 $68
外脆內軟,烤到熱辣辣,令香辣味更昇華,咬開仲好juicy!
🧃黑松露野菌意大利飯配法國煎鵝肝 $178
🧃蕃茄海鮮意大利粉 $188