2015-06-11 1076 views
在銅鑼灣行到倦倦地,到此食野都約好,地方夠大!但唯一唔好的明明唔多人,佢點都要將啲人放埋一個位想坐得舒舒服服都唔得!坐好後,就叫了個set dinner, 但set dinner 飲品得好少嘢選!在大熱天時,真係覺得唔足夠law!二人set dinner 有一前菜,一沙律,一意粉/pizza可選前菜我選了煙三文魚配包!個煙三文魚醬好食,醬得來有咬感,但必須要配盒包/餅乾先食到,如果只食醬我覺得偏喊!沙律我選了廚師精選,沙律菜新鮮,但都有幾多欖在中間,如果唔喜歡咸咸酸酸的人就唔好選此沙律了!到主菜,由於同男的去食,pizza express 的pizza 是好薄的,為了男的飽肚,只好選卡邦尼意粉!賣相一般,但我就覺得味道只可以說ok, 因為冇了卡邦尼獨有的芝士忌廉味,只有將口的感覺,感覺到好失望呢!
在銅鑼灣行到倦倦地,到此食野都約好,地方夠大!

前菜我選了煙三文魚配包!

卡幫尼
煙三文魚