2015-10-22 1469 views
幫公司睇野去會展Mega Show揾資料, 一行行左幾個鐘!行完,我同同事唔止攰,仲有啲餓,但我地都約左朋友7.30pm食飯,所以去飲杯咖啡坐低休息下算了!我地就去左附近既pacific coffee啦~因只是5點幾,好多人都未放工,加上近傍晚,所以都唔多人。我同事就唔會同我顛飲咖啡,只飲熱朱古力,我就飲熱skim cappuccino. 我地兩個都飲 Grande size.我自己加左啲朱古力粉響面。佢今次啲奶泡唔幼細。另外,好彩佢啲咖啡唔會太濃,所以下午五點幾飲都唔驚影響晚上訓唔到教。大家都想咬小小野,所以share一個朱古力冬甩。 但可能因為已經五點幾了,所以冬甩的質地都幾硬了,朱古力個脆皮一啲都咁貼個冬甩,每食一啖就甩一啲朱古力出來。。。。環境舒舒服服,休息左一陣,我地就去中環食晚飯了!

我地就去左附近既pacific coffee啦~
因只是5點幾,好多人都未放工,加上近傍晚,所以都唔多人。

環境舒舒服服,休息左一陣,我地就去中環食晚飯了!

2015-10-20
$35 (Tea)