2019-01-22
同屋企人行灣仔行街市買年貨, 之後想去銅鑼灣嘅時候經過 ,媽爸未試過,就同爸媽和老婆試下啦。 佢啲下午茶餐一啲都唔貴, 某程度上佢個常餐太多嘢食,我哋都唔夠膽叫常餐 。侍應服務態度非常好,一間茶記竟然仲會推介你食呢樣食嗰樣, 我覺得係好好嘅我哋叫咗芝士蛋沙律多士, 成塊芝士咁上, 蛋沙律亦足夠 ,連埋杯佢推介嘅薑奶茶先係26蚊, 抵食到爛不過佢推介嘅薑奶茶如果你係鍾意飲奶茶走甜嘅人 就唔好叫啦, 因為佢嘅薑係用糖嚟煮嘅 ,就算你唔加糖落杯奶茶已經變咗甜, 所以就唔啱一啲唔鍾意甜嘅人啦。我就超簡單,因為唔舒服叫咗個鮮牛雪菜肉絲麵 分量足夠 ,熱辣辣先至32蚊, 仲有杯即磨嘅齋啡,正爸爸就叫兩隻瑞士雞翼拼 奄列, 不過瑞士雞翼唔知係咪佢煮到過咗火,有啲爛爛地阿媽叫嗰個勁呀,芝腿西多,咁係咩嚟嘅呢,就係兩塊勁厚嘅麵包做嘅西多 ,而中間仲夾咗芝腿 真係飽到反艇下午茶,好好味先至 HKD 134 灣仔區算係咁啦我講漏咗樣嘢呢度啲地方好似唔使錢咁嗰條走廊有張枱咁闊咁嘅設計真係好難搵勁舒服
我就超簡單,因為唔舒服叫咗個鮮牛雪菜肉絲麵
分量足夠 ,熱辣辣先至32蚊, 仲有杯即磨嘅齋啡,正
真係飽到反艇