2008-12-24 13 views
一般人如果要到士丹頓街食嘢,最遠只會行到文武廟附近, 加上Bravo Latata 的装修很簡單, 和其他Soho 區的精緻食肆有點距離, 地方和外表都不太吸引.Soho區的食肆, 一係好少人, 一係好多人(>50%),佢算係後者.佢係士丹頓街盡頭, 紅白藍的外牆, 好容易認.套餐有湯/沙律, 主菜, 甜品和 咖啡/茶, 價錢多數少於$100, 特別是聖誕時節都沒有加價.12度的寒冷冬天, 每人送一杯免費鮮搾梨汁, 清甜潤喉, 非常舒服.麵包 : 雖然只是普通款式, 但我哋行到鬼咁肚餓, 覺得好好食.鵪鶉沙律: 鵪鶉肉質鮮嫩, 蔬菜新鮮.主菜: 燒鴨腿配鮮果沙律, 鴨腿有煙,有肉汁, 味道不俗.是日甜品是cream bulee, 細細杯, 淺嚐一下, 加杯咖啡, 己經好飽.Bravo Latata沒有奢華裝修, 但是價錢相宜, 食物和服務態度有水準, 值得推介.

佢係士丹頓街盡頭, 紅白藍的外牆, 好容易認.

鵪鶉沙律: 鵪鶉肉質鮮嫩, 蔬菜新鮮.
主菜: 燒鴨腿配鮮果沙律, 鴨腿有煙,有肉汁, 味道不俗.

免費鮮搾梨汁, 清甜潤喉
鵪鶉肉質鮮嫩, 蔬菜新鮮.
鴨腿有煙,有肉汁
甜品加咖啡, 飽!
$95 (Lunch)
免費鮮搾梨汁, 清甜潤喉
鵪鶉肉質鮮嫩, 蔬菜新鮮.
甜品加咖啡, 飽!