最近睇到佢地係雜誌上刊登左,而距離自己返工既地方唔係好遠,個日咁岩唔想食中餐(可能係天口太氣吧),只係想填飽個肚之際就不如去試下佢"熱狗家族"吧,去到之後覺得個外觀講唔上好靚但開放式廚房都幾干浄.咁就不如試下佢啦!之後見到店員為我介紹左佢地主打五款熱狗,而佢地既招牌係PAPA'S DOG爸爸熱狗,但當日咁岩賣曬,因為小第鐘意食辣,而店員再推薦我另一熱狗,BOSTON'S DOG,於時我就點左,係等待既時間時,店員介紹左佢地既熱狗,原來佢地每一隻熱狗代表每一個人,就同地店名一樣,係一家人黎!等左大約5分鐘到,都算OK!因為小第鐘意食多醬,所以加重左了醬汁,一打開就見到幾大隻下熱狗,一食落去內面脆脆地,因為見到佢地煎過黎條腸我唔多知係咩,不過似德國腸,食到腸味同埋美式黑椒汁既味都幾正,香濃味美。當日我叫左個SET,食完隻狗就到D薯角,原來真係堅焗出黎,拿上手唔會有成隻手指都係油,抵讚.飲埋罐野對我黎講真係岩岩好.3十幾蚊D個價錢我覺得算係合理!下次有機會再試下爸爸熱狗
最近睇到佢地係雜誌上刊登左,而距離自己返工既地方唔係好遠,
個日咁岩唔想食中餐(可能係天口太氣吧),只係想填飽個肚之際
就不如去試下佢"熱狗家族"吧,去到之後覺得個外觀講唔上好靚
但開放式廚房都幾干浄.咁就不如試下佢啦!

之後見到店員為我介紹左佢地主打五款熱狗,而佢地既招牌係
係等待既時間時,店員介紹左佢地既熱狗,原來佢地每一隻熱狗
都算OK!
BOSTON'S DOG
因為小第鐘意食多醬,所以加重左了醬汁,一打開就見到幾大隻
下熱狗,一食落去內面脆脆地,因為見到佢地煎過黎條腸我唔多
知係咩,不過似德國腸,食到腸味同埋美式黑椒汁既味都幾正
,香濃味美。當日我叫左個SET,食完隻狗就到D薯角,原來
黎講真係岩岩好.
跟餐既焗薯角
3十幾蚊D個價錢我覺得算係合理!下次有機會再試下爸爸熱狗
2013-09-28
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$40 (Tea)
BOSTON'S DOG