2018-09-10 241 views
成個鱷魚恤中心都係餐廳同酒樓, 今日就揀左迦拿名薈嚟醫肚. 平時午市勁爆, 晚市相對靜D, 吾洗等位, 去到有得入.2個人叫3個小菜, 差吾多啦, 仲要俾食肉獸(我)爭取到多肉少菜, 哈哈.勁肚餓, 好在經理落單快, 廚房出菜又快, 吾洗15分鐘有得食, so good!燒鵝例牌 :隻燒鵝靚到呢, 真係見到都流口水, 仲要係下庄, 有脾, 不得了, 只係 $128, 勁抵,! 塊燒鵝皮又香又脆, 啖啖肉, 肉質好林, 一D都吾韌, 我都話叫半隻喇!! 做咩阻止我!!!鎮江一口骨 :又一個無敵! 少骨, 啖啖肉, 仲要係半肥瘦!! 酸酸甜甜, 好開胃, 點可以咁好食ga!!!乾煸肉碎四季豆 K喎, 除左肉碎吾夠多, 佢個味道係真係好OK ga 喎. D豆吾知佢點煮ga呢, 好爽口, 同平時D林pat pat 嘅好吾同, 夠濃味, 送飯一流!甜味有紅豆沙, 多豆, 煲到起沙, 甜味岩岩好, 吾錯.
成個鱷魚恤中心都係餐廳同酒樓, 今日就揀左迦拿名薈嚟醫肚.
平時午市勁爆, 晚市相對靜D, 吾洗等位, 去到有得入.

燒鵝例牌 :

燒鵝例牌

鎮江一口骨 :

鎮江一口骨

乾煸肉碎四季豆 :
OK喎, 除左肉碎吾夠多, 佢個味道係真係好OK ga 喎.

乾煸肉碎四季豆

甜味有紅豆沙, 多豆, 煲到起沙, 甜味岩岩好, 吾錯.

紅豆沙
2018-09-07