2020-11-04 18 views
今次嚟到土瓜灣搵嘢食,呢間真係土瓜灣街坊小店,可以幫襯下架😗😚·✨夏威夷心型薄餅🍕 $62薄餅尺寸分三種,6寸、9寸同12寸,但心型就只係得6寸選擇呀,心型pizza連盤都係心型呀❤️夏威夷🍍🥓姐係菠蘿火腿(我諗唔洗講掛🤣)Pizza底夠厚,芝士🧀夠多,不過餡料可以再豐富啲·✨煙鴨胸焗意粉 $54煙鴨胸有六塊到,都算多嘅🤓意粉份量多煮得適中😚意粉唔夠多汁,汁都冇咩味,食落較乾🤔·✨惹味檸檬烤雞🍗🍋 $17一隻一上碟就熱辣辣,識食一定食埋雞皮,好惹味,檸檬汁唔太酸,甜甜地幾好,雞髀夠哂嫩滑😝烤雞除咗檸檬味,仲有麻辣味架🌶另外炸雞望落都好吸引🤤烤雞需時30分鐘,但實際10分鐘左右啦,比其他食物等耐少少🤏🏻·🌟住土瓜灣嘅街坊可以食下呢間小店,味道質素ok,價錢算公道,推介薄餅同埋烤雞😆😆
✨夏威夷心型薄餅🍕 $62
夏威夷🍍🥓姐係菠蘿火腿(我諗唔洗講掛🤣)
Pizza底夠厚,芝士🧀夠多,不過餡料可以再豐富啲
✨煙鴨胸焗意粉 $54
煙鴨胸有六塊到,都算多嘅🤓
意粉份量多煮得適中😚
意粉唔夠多汁,汁都冇咩味,食落較乾🤔
✨惹味檸檬烤雞🍗🍋 $17一隻
烤雞除咗檸檬味,仲有麻辣味架🌶另外炸雞望落都好吸引🤤