2021-10-14 808 views
🌟撈🐟皮平時粥檔先見到的魚皮,黎度改良左加埋牛柏葉,爽脆度💯,加埋蔥油,麻油,花生😋食落索索聲,魚皮做到爽脆,係要啤好耐水,師傅無偷懶👍🏻仲可揀辣度(小辣已經幾辣)🌟Wasabi 🐽手豬手熱辣辣,豬皮卜卜,入面啖啖肉,加埋個雪到凍冰冰的wasabi醬,一凍一熱,口感好有趣👍🏻黎個餸,啤酒唔小得,送酒一流🍻🌟黑椒鮑魚煲煲仔上,放咗一陣仲係熱辣辣,惹味爽口👍🏻🌟椒鹽瀨尿蝦鑊氣十足,瀬尿蝦新鮮,隻隻有膏,食到舐舐脷😋因為淨係炒香的蒜蓉都可以送到一碗飯探朋友後路過小店,盲舂舂咁入咗去,老闆話我地好彩,因為仲有位,平時係要預約。不過好有驚喜,嘢食好有鑊氣👍🏻👍🏻氣氛好好的街坊小店

🌟撈🐟皮

🌟Wasabi 🐽手

🌟黑椒鮑魚煲
煲仔上,放咗一陣仲係熱辣辣,惹味爽口👍🏻

🌟椒鹽瀨尿蝦