2023-12-07 1652 views
嘩!昨晚同屋企人去咗間街坊餐廳開心嘆宵夜,份份小菜都岩哂心口口味👌!首先話你知,啲炒通菜真係青翠欲滴,爽口得滯,蝦仁咁肥咁彈牙,簡直係食到爆燈!😋 又或者話你知,雞煲嘅味道咁濃咁香,雞肉又滑又入味,真係一啖唔留神就會嗌「又香又正」!佢哋個魚蛋粉,魚蛋Q彈得嚟唔會過硬,涷汁撈埋粉一齊食,簡直...完美!食物之餘,我都注意到啲服務。呢度啲侍應啊,勤勞得黎又親民,雖然唔算五星級嗰啲客氣,但就真係打從心入面嗰份熱情,令人食得格外窩心🥰。呢啲小地方嘅滋味,有時候真係大酒店搵唔到架!再次證明,有時候最簡單嘅小食,就係最令人滿足嘅。呢家餐廳,唔需華麗包裝,淨係靠手藝同心意,就已經贏晒!下次約埋朋友再嚟,肚仔餓嘅時候又有個好去處啦!🎉