2015-02-16 810 views
朋友1月尾, 我2月頭生日, 終於等到大家都得閒為左搵食又方便, 梗係搵鐵路沿線既餐廳不過搵搵下都有少少偏離不過唔緊要, 因為行返去奧運站都只不過係10幾分鐘都係果句, 一向對韓食有偏好見呢間野又唔錯咁, 就決定去食到場7點, 無乜人, 其實以為有古怪, 不過都已經黎到, 又見COMMENT OK就入左場除左散叫, 仲有好幾個相當吸引既套餐我地就揀左個有牛肋骨, 人蔘雞, 仲有烤肉, 炒飯,加埋野飲先188場唔多人又唔趕牛肋第一道上場, 嘩, 真係好食喎, 因為D肉又夠軟, 又唔癡牙, 味又夠, 唔太濃, 清清地好食對呢間野既好感上升之後開始多人, 發現大部份似係附近住客, 好少我地呢D <遠道而來>之後份份都好足料, 2個人食真係好夠, 其實係會食唔哂架.仲有唔加一囉. 好少餐廳做到咁但味道大部份似係港式, 唔似韓國既野食少油.不過都係一個好美滿既一餐.
朋友1月尾, 我2月頭生日, 終於等到大家都得閒
為左搵食又方便, 梗係搵鐵路沿線既餐廳
不過搵搵下都有少少偏離
不過唔緊要, 因為行返去奧運站都只不過係10幾分鐘

都係果句, 一向對韓食有偏好
見呢間野又唔錯咁, 就決定去食

就入左場
除左散叫, 仲有好幾個相當吸引既套餐
場唔多人又唔趕

對呢間野既好感上升

之後份份都好足料, 2個人食真係好夠, 其實係會食唔哂架.
仲有唔加一囉. 好少餐廳做到咁

但味道大部份似係港式, 唔似韓國既野食少油.
不過都係一個好美滿既一餐.
2015-02-10
$100 (Dinner)
  • 牛肋骨