2023-09-20 24 views
係尖沙咀,比我發現有一個以滷水車仔麪為主打的小店🥰。 而材料多以台式為主😍。 當然要試下啦(5⭐️最高)綜合滷水套餐油麪(5⭐️)油麪帶有少少辣, 好野味🥰。 當中有百頁豆麻、咖哩魷魚、蘿蔔、鴨血、甜不辣和小肥腸。 咖喱魷魚🦑, 爽口彈牙而且唔算好辣, 好滋味😝自選拌麵餐-幼麪 (5⭐️)(黑輪、百頁豆腐、無骨雞爪、台式腸)當中我比較喜歡❤️, 無骨雞爪及台式腸。 雞爪爽口、彈牙, 而且好入味😉。 至尊滷水6重奏套餐-幼麪(5⭐️)(牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐、甜不辣、唐生菜)這款可以一次過試9款街口小食, 當中我最喜歡牛筋。 勁冧, 又入味。👍🏻檸檬冬瓜茶(5⭐️)檸檬味好出, 相反冬瓜味就真係唔算好大, 仲有愛玉係底部。 好開胃😍🫶🏻珍珠奶茶(5⭐️)茶味比較濃, 甜度適中, 而且珍珠好有咬口, 煙煙韌韌。 🤪爽呀⋯⋯

綜合滷水套餐油麪(5⭐️)
至尊滷水6重奏套餐

自選拌麵餐-幼麪 (5⭐️)
自選拌麵餐-幼麪

(黑輪、百頁豆腐、無骨雞爪、台式腸)

至尊滷水6重奏套餐-幼麪(5⭐️)
綜合滷水套餐油麪
綜合滷水套餐

檸檬冬瓜茶(5⭐️)
檸檬冬瓜茶

珍珠奶茶(5⭐️)
珍珠奶茶

至尊滷水6重奏套餐