2022-05-19
一次極不愉快嘅用餐經歷❌❌❌❌❌🍴檸檬燒牛肉💰HK$129✨推薦指數:8/10燒牛肉真係幾好食,食落唔會太乾身,而且幾大份🍴生菜雞肉包💰HK$65✨推薦指數:-10/10本身有得揀雞肉碎好開心,得同朋友食左兩塊生菜之後,到我拎生菜,發現有兩隻蚊定烏蠅咁嘅屍體係菜度,一隻係中間,另一隻係側邊,咁我梗係叫佢地換!佢地一句對唔住都冇,就話「我換俾你」;佢地換完之後,我又係中間抽塊菜出黎,發現側邊仲有屍體係度,我極度懷疑佢冇換過碟,只係抺走我話佢知中間個隻,再塞返兩塊菜入隻碗度😡咁我梗係好唔敢再食啦,就同佢講我地唔要菜啦,叫佢扣返呢碟嘅錢,佢地本身話好;咁我地就繼續食,食到埋單個陣,第一次張單冇扣到錢,我地同佢講返,佢地第二次扣咗我地$8🤷🏻♀️成碟生菜雞肉包$65,佢淨係扣我地$8????咁我地就梗係問返佢點解,佢質問我地有冇食到碟肉碎,有嘅話淨係扣$8(因為碟菜另加係$8,所以扣返我地$8 ONLY😰)What!?🤬我地就同佢理論話,佢本身又唔講係咁樣扣,如果係我地就俾返碟肉碎佢啦😡😡😡後尾佢地先肯扣返俾我地🫠總括而言,食物味道正常,價錢合理,但係衛生同服務態度差到一個點‼️‼️‼️有時菜有蟲我
🍴檸檬燒牛肉
💰HK$129
✨推薦指數:8/10
燒牛肉真係幾好食,食落唔會太乾身,而且幾大份
🍴生菜雞肉包
💰HK$65
✨推薦指數:-10/10
後尾佢地先肯扣返俾我地🫠
有時菜有蟲我都理解,好難洗到100%乾淨,但無理由換完一次都仲有,似係抺走佢扮換左,仲要一句對唔住都冇‼️
我地好聲好氣同佢講,佢仲要質問我地有冇食碟肉碎,服務態度唔掂,真係唔會再幫襯‼️