2019-09-30
唔理遊行示威,星期日照帶小朋友出街玩。環境呢間個店既入口搵左陣先見到,餐廳之前好似叫另一個名所以唔肯定係唔係呢度,但係見到機場咁既設計就知冇去錯喇。特色小朋友真心以為自己去左機場同坐左一架唔會起飛既飛機,因為有*離境*個大字,又有機上既logo, 廁所位,但小朋友話冇安全帶唔太肯坐,因為佢知道坐飛機個signal著左燈,佢一定要扣安全帶而餐廳椅上冇安全帶佢覺得唔夠安全。食物望個menu就普通 ,食落個湯同沙律普通 ,mushroom意粉賣相好吸引,個意粉係熟到八成熟就拎起果種好彈牙,好surprise 原來質素唔錯,個意大利粉醬係自製。而個豬仔骨而很吸引呀,有三舊咁多,食左兩舊已好飽喇。 可配飯,意粉同薯條。問侍應拎Tabasco 佢主動介紹餐廳枱上既三種辣椒粉,姐係我食最唔辣既蒜蓉覺得岩岩好,但中度辣既洋蔥,一食就直落條舌辣到噴火,好在侍應有介紹每種既辣度,我不至於由最辣既開始食。仲有燒雞薯條,隻燒雞醬十分十分惹味,皮脆。因為三款都好好食,所以我相信其他set都會好食。飲品亦不錯,不是果汁先生
唔理遊行示威,星期日照帶小朋友出街玩。
特色
食物
飲品亦不錯,不是果汁先生