2023-10-08
雖然平時都有食開米線陣但一聽到𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪做主題係我鍾意嘅𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪梗係馬上就衝去試試😍😍😍同時推出𝟜款期間限定櫻花蝦美食所有限定美食及餐具都有𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪的甜美點綴🪄充滿少女心💗好可愛🥰櫻花蝦麻辣番茄湯米線 x 脆炸魚柳 🐟🍜新鮮蕃茄湯底散發陣陣麻辣香氣,灑上櫻花蝦令湯底更昇華及鮮味濃郁,加上超萌的𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪嘜頭蛋白,米線軟硬度適中,配搭脆炸魚柳肉質嫩滑,蘸上自家秘製番茄沙律醬提升清新感,幾開胃😋櫻花蝦麻辣番茄湯米線 x 脆炸雞扒🐔🍜湯底一樣,但脆炸魚柳轉左超大塊的脆炸雞扒切成𝟜件,外層炸得香脆可口,裡面肉質嫩滑且啖啖肉,食完好滿足櫻花蝦照燒汁脆炸豆腐磚🦐🧆𝟜件金黃豆腐磚炸到外層酥脆,內裡仍保留豆腐入口軟滑,而且櫻花蝦散發出獨特的海鮮香氣,估唔到甜甜的照燒汁及木魚花一齊食係咁正🤤,真係忍唔住一啖接一啖😋,值得推介❣️容易被誤解的粉紅甜心(紅石榴西柚)🍹紅石榴及西柚味,加上薄荷葉的清香,融合一齊甜蜜又清新解膩👍唔該您吖要杯柑桔特飲(柑桔綠茶)🍹呢杯青𝔹𝔹特飲係金桔檸檬和綠茶,開始飲第一啖覺得無敵甜😵💫,完全飲唔落,忍唔住叫店員幫我換另一杯,而第二杯甜度適中,
但一聽到𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪做主題
櫻花蝦麻辣番茄湯米線 x 脆炸魚柳 🐟🍜
櫻花蝦麻辣番茄湯米線 x 脆炸雞扒🐔🍜
櫻花蝦照燒汁脆炸豆腐磚🦐🧆
容易被誤解的粉紅甜心(紅石榴西柚)🍹
紅石榴及西柚味,加上薄荷葉的清香,融合一齊甜蜜又清新解膩👍
唔該您吖要杯柑桔特飲(柑桔綠茶)🍹
呢杯青𝔹𝔹特飲係金桔檸檬和綠茶,開始飲第一啖覺得無敵甜😵💫,完全飲唔落,忍唔住叫店員幫我換另一杯,而第二杯甜度適中,仲飲得出金桔檸檬及綠茶幾𝕗𝕣𝕖𝕤𝕙
唔單止賣相粉萌撩人,連味道都好味💯,提提大家金鐘及旺角分店化成為旗艦店,期間限定至𝟙𝟚月,𝕄𝕪 𝕄𝕖𝕝𝕠𝕕𝕪迷千祈唔好錯過機會去食野兼打卡影靚相📸