2023-11-12
繼續生日月豪飲豪食😂今次我提出嚟食超長牛舌,12點幾嚟都仲有d位,裡面裝修超有氣氛,而且都坐得幾舒服~睇左一陣menu, 都係覺得Set C最抵玩,我地3個人再散叫左小小野同飲品都已經超飽!!✨Set C燒肉組合拼盤長龍牛舌 - 個個人都係衝住呢樣野過嚟食,親眼睇真係好吸睛,上枱時仙氣滿滿,剪開一塊塊燒都有好多塊,口感幾爽口,唔會太厚或太薄☺豚五花 - 油脂滿滿,燒到好惹火😂但燒完又唔覺太肥膩,用生菜包住食好夾👍雞腿肉 - 切好左細細件好方便易燒,肉質幾嫩鳳梨牛肋條 - 造型好啱打卡,牛肋條調味唔錯;菠蘿燒完好清甜多汁🤤摩登雪花肉 - 唔算太肥,但肉汁好豐富,又夠薄切好易入口!薯仔片 - 好薄好易燒,我最鍾意慢慢燒脆佢變到好似薯片咁😆三色腸拼盤 - 各有風味,墨魚腸夠彈牙😋水冷麵 - 面頭有一大片橙好特別,冷麵幾有口感,而且個汁酸酸甜甜好開胃🧡配菜拼盤 - 用生菜去包住燒肉好解膩😎✨黃油蒜香牛横膈膜肉 - 個月球容器好吸睛,成塊横膈膜肉好大塊,切開細細舊比較易入口,牛味都好香😻✨摩登紫菜拌飯 - 紫菜拌飯真係無得輸,燒肉送飯幾啱key,3個人share唔怕滯😝✨芝士年糕 - 最特別嘅係
✨Set C燒肉組合拼盤
雞腿肉 - 切好左細細件好方便易燒,肉質幾嫩
摩登雪花肉 - 唔算太肥,但肉汁好豐富,又夠薄切好易入口!
薯仔片 - 好薄好易燒,我最鍾意慢慢燒脆佢變到好似薯片咁😆
三色腸拼盤 - 各有風味,墨魚腸夠彈牙😋
配菜拼盤 - 用生菜去包住燒肉好解膩😎
✨芝士年糕 - 最特別嘅係年糕配上黃豆粉,甜甜地又幾夾!
✨超大杯鴨屎香手打檸檬茶 - 都真係幾大杯,夠兩個人飲,價錢只係貴普通杯裝幾蚊~佢有陣特別嘅香味,我估就係鴨屎香,而青檸味都幾出,食完油膩野再飲幾refresh!
✨牛油香粒粒芒 - 呢個配搭第一次見,都幾新穎,真係飲到芒果香🥭