2020-05-08 936 views
真心劣評:同朋友買完野天氣熱,搵地方食晚飯,行過依間野見貌似正常,諗住好好醜醜求其食一餐,坐低叫左個麵同牛根腩飯等等,食左一陣發現碗皮蛋芫荽湯混有^一隻^黑色無線藍牙耳機😰,睇上去同皮蛋差唔多,當場無哂食慾兼嚇呆左😨,最慘已經飲左幾啖。即刻同女侍應反映,女侍應猛話唔好意思仲話換過個湯,心諗你隻藍牙都唔知幾時跌咗落去d湯到,話唔定一早已經係煲湯個時已經跌咗落去,即刻同佢講唔使🙅🏻‍♂️,最慘係同枱朋友,佢睇住我由碗湯打撈左隻藍牙上黎,佢已經無哂胃口🤢,之後個班侍應仲好似無事發生過咁,最後我同朋友真係食唔到落去頂唔順就埋單走,依家諗起 d湯溝左唔知邊個人嘅耳屎,就真係反胃🤮最後悔無即刻影低果碗湯,如果唔係我實post上網。真心問點解可以垃圾都咁😡,點解衞生可以咁差🥵,已經唔想再講d野好唔好食。咁辛苦打咁長因為唔想再有人中招。各位有膽量可以一試,好自為之。