2010-07-22 12 views
本來唔係想去呢間~不過真係星期六個場爆到呢~呢間一向等都等得快d~所以就呢間啦~一行4人~等左30mins左右~就可以入去了~個日係celebrate人生日嫁~ 只係我地無唸過係食呢間~如果唔係係3日前book既話~當日可以有cake送~我地叫左個湯先~ 2個菜2個南瓜~大家都話好味道~之後黎左個包~ 2個甜2個鹹~我食甜加牛油~熱熱的好食~等左一陣~我地叫既菜上喇~係野菌炒椰菜~ 雖然有d油~但係炒得好好食~好香~食左一陣~大家既maincourse上喇~我叫個個係11oz黑豬扒配無花果汁再配意粉沒有第2句了~就是好食~成個present靚~個豬扒又燒得juicy~所有的伴茶都燒過~非常好食~係食曬~個意粉本身用白汁煮過~十分十分好食~可以既話我想refill~我想連骨都食埋~哈哈~食左個咁好食既maincourse就上drink叫左都係凍ot~不過不失啦~傾到10回多先走~ 坐得好舒服~very good ar!而且價錢十分好~ 我地3個請1個人,3人都只係位位140左右~抵到呢~~~~~~西餐first choice!
本來唔係想去呢間~不過真係星期六個場爆到呢~

呢間一向等都等得快d~所以就呢間啦~

一行4人~等左30mins左右~

就可以入去了~

如果唔係係3日前book既話~當日可以有cake送~

我地叫左個湯先~ 2個菜2個南瓜~

大家都話好味道~

之後黎左個包~ 2個甜2個鹹~

我食甜加牛油~熱熱的好食~

食左一陣~大家既maincourse上喇~

我叫個個係11oz黑豬扒配無花果汁再配意粉

沒有第2句了~就是好食~

我想連骨都食埋~哈哈~

食左個咁好食既maincourse就上drink

叫左都係凍ot~不過不失啦~

傾到10回多先走~ 坐得好舒服~very good ar!

抵到呢~~~~~~

西餐first choice!

2010-07-17
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
Celebration
Birthday