2020-02-14 852 views
依間係一間俾人遺忘左嘅小店,本身睇食評嘅話可能都唔會有太大嘅興趣,不過另一半話朋友嘅介紹呢間係好食既小店,所以決定咗情人節去食小店係開七點嘅,唔使太早嚟,小店嘅環境大約有六至七張枱,同埋有一個大螢幕係播住唔同年代嘅mv😂😂幾搞笑不過由於肺炎嘅關係,小店做得非常之好就算得兩個人嚟食佢都會比卡位你,或者一張大枱,咁人與人之間嘅距離就唔會太近啦😏由於係情人節嘅關係所以我哋就叫咗個套餐,同埋都唔想用腦諗😂😂原來平時打卡係有生啤送,同埋有wifi n 尿袋借食串燒必備😏當然啦,可以飲其他嘢首先嚟咗個豬腩肉,整到好韓燒style,佢本身個肉都醃得幾好,肉甜甜地加上燒到剛剛好,有小小焦加黑椒,配埋生菜同個韓式醬,正!燒雞翼同樣地夠水準,醃得剛好,又無燒到燶左,重點係個價錢唔貴😂😂😂翠肉瓜,入面燒到仲Juicy,估佢唔到雖然好多樣嘢都好食,呢個係我嘅最愛,燒魚干,加上蛋黃醬,好好食燒韭菜係我另一半嘅最愛,佢上面嘅粉加上個韭菜唔會燒得太乾,好食既,同份量都唔少羊架,個羊蘇味幾勁,鍾意食羊味嘅人依個好適合第二最愛嘅事燒雞腎,佢不但雞腎入面一啲都唔乾,仲juicy ,因為出面食嘅雞腎好難咬,依個就唔會,必叫

食串燒必備😏當然啦,可以飲其他嘢

翠肉瓜,入面燒到仲Juicy,估佢唔到

羊架,個羊蘇味幾勁,鍾意食羊味嘅人依個好適合

其實個燒牛脷都幾好食,因為牛脷唔會食到脷胎😂😂😂由於本人比較憎食牛脷嘅關係,依個我係食咗兩個既😂

其他嘢食其實表現得好,加上個價錢一啲都唔貴,我喺出面食嘅時候閑閑哋都要400元$500一個人,依家我哋兩個人食到好飽好飽加埋杯嘢飲先$200一個人

同埋,佢哋點都非常就腳😏 CP值非常高🤔唔知點解會俾人忽視左咁耐
如果細食嘅人食到呢個質素$200都唔使嘅話我覺得好值得食,雖然餐廳環境唔係高級嗰啲,小店經營,不過依個食物質素嘅話我覺得無可挑剔

一句講哂,we will be back

• 雞腎
  • 燒魚干