2016-12-31
聽朋友話睇報紙見到介紹呢間野,又話咩老闆好俾心機開,講到咁好咪去試下囉。首先去到成陣煙味,有几個人响度食煙,但咁遠坐車來,唯有忍下。聽報紙講呢間野最好食係南瓜三文魚risotto, 我地每人要左一碟,點知來到發現貨不對板,冇落南瓜,d飯食落口感怪異,令人作嘔,當時已經唔係好開心,諗住叫番樣甜品補償下啦,之前在menu見到有個法文名既dessert,有個好矮既自稱係老闆既男人淨係一lun咀話個甜品用乜乜材料做,又冇話當日唔供應,問佢有冇呢款甜品時,佢用d好唔客氣好差既態度話: 我咪解釋左好多次囉!今日好多伙計走左,又冇材料,冇得供應!咩叫做"解释左好多次"!?你之前冇話過今日冇,淨係話用乜材料做,就算你講過,人地想confirm下問多次,係咪咁就要發癲鬧客人!?首先,你間餐廳响山卡啦咁遠,人地好有誠意先會咁遠坐車來!其次,如果南瓜飯冇南瓜,你係咪應該誠實向客人講?一係少咁多野就唔好收人咁贵!!這餐廳同老闆ge人格真係極有問題,食物也不合格,成件事只覺得作為食客就真係俾報導呃左。我敢發誓,以上所述句句屬實,請各位小心呢間餐廳同呢位冇品既老闆!
首先,你間餐廳响山卡啦咁遠,人地好有誠意先會咁遠坐車來!