【𝐋𝐚𝐛 𝐄𝐚𝐭 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐨】被西餐耽誤咗嘅串燒店🌝🌝 我地今次食既係海陸空半自助晚餐 💰$328/位佢嘅性價比真係幾高 抵食之餘而且啲嘢食都幾高汁🌝主食我地揀咗💁🏻‍♀️溫泉蛋海膽醬意大利飯 同埋美國穀飼天然牛扒(+$188)海膽醬意大利飯都幾濃郁 海膽味唔算話好濃 但整體嚟講算係幾Creamy😌牛扒嘅脂肪分布比較少 食落口感比較實淨 肉味同牛味偏重成個set仲會包一杯紅酒/白酒🍷🥂另外半自助吧 仲有呢啲👇🏻* 時令海鮮🦞* 沙律吧🥗* 串燒* 炸物* 焗菜* 熱湯及出爐麵包* 自家製甜品🍧* Häagen-Dazs雪糕🍨佢個腩肉串燒真係超出色!! 串燒位喺室外要排隊拎 但都值得一試🫣味道有少少似甜酸排骨 腩肉肥瘦適中 中間相間夾住菠蘿去除咗膩感 食落酸酸甜甜😆😆我地都忍唔字排咗兩次隊食🤣🤣🤣除咗Häagen-Dazs雪糕任食已經物超所值之外佢嘅自家製甜品都幾出色🤓🤓唔好睇小佢係半自助 味道好食過好多放題嘅甜品🍧 朱古力奶凍最好食 質感好滑好香朱古力味🍫整體質素性價比真係超高食一個main既價錢 有埋半自助餐👍🏻
【𝐋𝐚𝐛 𝐄𝐚𝐭 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐨】

被西餐耽誤咗嘅串燒店🌝🌝

我地今次食既係海陸空半自助晚餐 💰$328/位
佢嘅性價比真係幾高 抵食之餘而且啲嘢食都幾高汁🌝

主食我地揀咗💁🏻‍♀️
溫泉蛋海膽醬意大利飯
同埋美國穀飼天然牛扒(+$188)

海膽醬意大利飯都幾濃郁 海膽味唔算話好濃

* 焗菜
* 熱湯及出爐麵包
* 自家製甜品🍧
* Häagen-Dazs雪糕🍨

佢個腩肉串燒真係超出色!!
串燒位喺室外要排隊拎 但都值得一試🫣

我地都忍唔字排咗兩次隊食🤣🤣🤣

除咗Häagen-Dazs雪糕任食已經物超所值之外
佢嘅自家製甜品都幾出色🤓🤓
唔好睇小佢係半自助 味道好食過好多放題甜品🍧
朱古力奶凍最好食 質感好滑好香朱古力味🍫

整體質素性價比真係超高
食一個main既價錢 有埋半自助餐👍🏻

$500 (Dinner)