2021-10-11
一直bookmark咗呢間burger好耐,今次終於有機會去中環呢間分店試!呢間分店逢星期五晚會有DJ打碟,成個場好似Disco咗,怕嘈嘅朋友最好揀其他日子去,或者星期五去其他分店🥰.1️⃣Honbo set ($128)個包入邊用牛油烘過焗過,好似脆豬包皮咁極脆😍牛油味好香。另外塊肉扒係成個包嘅靈魂,佢唔會煮到全熟,介乎medium至medium well之間粉紅色的,值得一提嘅係肉扒係以本地牛同美國牛搓成,食起上嚟牛肉味好濃之餘口感好豐富,亦唔會好似快餐店咁實的的,好好食!🍔跟餐配薯條,質素正常,份量就好多,多到食完即刻覺得有粒飛滋突出嚟🤣.2️⃣Cheese Burger set ($118)芝堡再多一塊生菜令成件感再豐富咗,無咁熱氣🥗個人覺得呢個再好食啲!跟餐配咗薯寶好食又大份!個人認為圓碌碌嘅薯餅仔點埋茄汁食,特別過薯條。嘢飲就都係罐裝汽水嗰啲,我哋就揀咗有氣礦泉水,啲氣唔會令到你好飽嗰種,但又有汽水嘅感覺,唔錯。
1️⃣Honbo set ($128)
2️⃣Cheese Burger set ($118)