2020-10-03 398 views
中秋佳節相信大家都食左不少好西 吾少月餅🥮😆 係時候解下膩 清清腸胃 哩間粥店我由細食到大 即使搬左屋 食過好多其他粥鋪 都依然鐘情於佢!對我黎講各項小品都不錯😆又扺食 皮蛋碎牛粥 💰18幾乎次次食粥都揀佢😂 平淡奢華😆佢既粥好夠熱 又吾會太咸 食完吾會覺得好重味精好頸渴 我習慣落啲胡椒粉 簡簡單單都可以好滿足 😊蔥花蝦米腸 💰18 一上枱好香 賣相又好靚 份量都吾少! 你哋都要試下呀牛脷酥 💰8 好中意牛脷酥 甜甜地❤️不過如果再熱啲 脆啲就好了🥺咸肉粽 $16 我表示我屬於砂糖派 🧂有冇人同我一樣😆💁🏻‍♀️佢既粽texture 幾好架 不過餡料少左啲啲 多啲 豐富啲 就好了🤭CP: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😋:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回購: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

皮蛋碎牛粥 💰18

蔥花蝦米腸 💰18