(Non-member)
2006-02-07 18 views
前兩日約女友尖沙咀食飯,本來想去板前壽司,但實在太多人排隊,最後見這褢裝修不錯,有空位坐,門口又寫hsbc card 9折,便來這褢食飯,點知出事.我地叫佐雞肉拉麵($5x),銀雪魚定食($7x),焗雜菌($3x),燒蕃薯綠茶軟雪糕($3x).拉麵料少味精湯底勁,銀雪魚油淋淋,雜菌ok,雪糕一般(無綠茶味),In short,吾係話難食,不過食物質素與價錢不符. Waiter服務可用一個字形容-茶餐廳水準...無笑容,生手(唔熟menu),態度一般. 最後埋單時我問係咪有9折,個女waiter話有,簽單時我見價錢照舊,便問當時個男waiter,佢話"哦,唔夠$200無9折wor"..真係oh shit! 感覺被騙了!總結一句,日式裝横,但明顯睇得出廚房和樓面都係廉價勞工.

總結一句,日式裝横,但明顯睇得出廚房和樓面都係廉價勞工.