2024-06-23 1589 views
嘩 簡直就係一個大騙局好多人講到好有gimmick 好值得去,咁咪去試吓以為香港都可以食到McGriddle,咁咪去試吓講到必試嘅招牌嘅港式奶茶,咁咪去試吓成件事就係「遠啲都唔緊要啦」點知,一入去,呀店員心情唔係咁好喎,呢樣冇嗰樣冇,連奶茶都冇⋯⋯有pancake但無所謂McGriddle ⋯⋯其實,所有出名嘅嘢都無,又原來係期間限定,開咗個IG 係咪可以講聲咁好啦,我認命食薯條算數。等咗一陣,佢又捧咗個all day breakfast 出嚟,又原來話有牛油果⋯⋯ okay 啦咁細看之下⋯⋯Pancake cut咗一半,得一塊。味道ok 嘅。串茄係無煮過嘅how come…大啡菇唔熱嘅,塊芝士好似啱啱喺雪櫃拎出嚟就咁擺上去咁⋯⋯我係咪真係嚟食個擺碟真係好新鮮囉,完全食到食物原本嘅味飲品叫咗個荔枝梳打味道OK嘅。只係完全毫無技術可言,有啲荔枝果醬喺底,加椰果,加冰。俾支靚少少嘅梳打水都冇,收38元就有啲貴囉其實,天氣又熱,又山長水遠,附近有冇其他嘢食/ 行,店員態度又差,好似俾人呃咗入KK園咁出返嚟不會有下次。
嘩 簡直就係一個大騙局
好多人講到好有gimmick 好值得去,咁咪去試吓
以為香港都可以食到McGriddle,咁咪去試吓
講到必試嘅招牌嘅港式奶茶,咁咪去試吓
成件事就係「遠啲都唔緊要啦」

有pancake但無所謂McGriddle ⋯⋯

咁好啦,我認命食薯條算數。
細看之下⋯⋯
青BB

Pancake cut咗一半,得一塊。味道ok 嘅。
串茄係無煮過嘅how come…

真係好新鮮囉,完全食到食物原本嘅味

飲品叫咗個荔枝梳打
荔枝梳打