2021-12-11 338 views
添飲咖啡館放假朋友話想去粉嶺裁判法院👨🏻‍⚖️到參觀下, 所以就揾左呢間Cafe 試下🥰佢正正就係法院既旁邊, 環境好清幽🌱室內就好文青, 打卡影相hea下係一流既🥰➿🍳🥖 歐陸早餐 焗大燒烤配炒蛋 煙燻三文魚 利安拿凍肉腸 英式雞肉腸 脆薯格 牛油粟米粒 蕃茄香草包 💲128 ➿All Day Breakfast 入去既時候見到差唔多每枱都有叫☺️ 望上去好似都幾豐富所以我都叫左, 我最鍾意佢既食腸同香草包🥖😍 雖然唔係好軟熟嘅香草包🥖, 但食落去都好煙靭, 大啡菇都好食既☺️ juicy份量雖然望落去吾係好多, 但小小小小都幾飽架🙆🏻‍♀️➿ 🥑 🍓牛油果 野莓奶昔 HK$58 ➿牛油果小粉絲既我又點會放過呢杯牛油果野莓奶昔🥰 好 creamy 好滑😍 而且吾會好甜, 我幾中意😍💗➿ 🥞 法式多士 熱香餅 雜莓 鮮忌廉 蔓越橘果醬 HK$ 88➿朋友叫左法式多士熱香餅🥞食落去都幾鬆軟, 多士就感覺似西多士🤣 加上雜莓🍓酸酸地都吾錯既➿☑️🍍百香果鳯梨沙冰 HK$68➿朋友叫左百香果鳳梨沙冰, 賣相好靚, 有機會下次我都會試下🤣
添飲咖啡館

佢正正就係法院既旁邊, 環境好清幽🌱
室內就好文青, 打卡影相hea下係一流既🥰

份量雖然望落去吾係好多, 但小小小小都幾飽架🙆🏻‍♀️

➿ 🥑 🍓牛油果 野莓奶昔 HK$58 ➿

➿☑️🍍百香果鳯梨沙冰 HK$68➿