2009-05-30 15 views
與朋友聚舊, 兼補祝我生日我一直想找一間有鵝肝的自助餐好耐, 終於比我找到了果然不負所望, 大大件鵝肝. 如果喜愛鵝肝的人, 真係物超所值, 好似我咁一定返到本呀, 我同我朋友一人一氣吃了六件!! 滿足哂不過唔食鵝肝既朋友, 要考慮一下, 因為佢地其他的菜都沒有什麼特別! 我反而覺得海鮮就唔係好新鮮好味....同埋沒有生蠔!佢還有一樣特別, 有一個counter專食朱古力, 因為本人已被鵝肝佔據了, 加上不太好朱古力, 所以唯一可惜再沒有空間再試!至於服務方面, 如果couter 鵝肝服務生招呼還親切一點, 咁會配合酒店服務啦. 尚算ok佢最好係進餐的區域同攞野食既區域係有段距離, 所以空間感很足, 令你好relax咁享受果晚餐!
與朋友聚舊, 兼補祝我生日
我一直想找一間有鵝肝的自助餐好耐, 終於比我找到了

沒有戲場的鵝肝
2009-05-21